U bezoekt de Atlas voor opleiden en certificeren in de ondergrondse infratechniek

Om iedereen beter de weg te laten vinden in de complexe wereld van opleiden en certificeren heeft de Commissie Mens van de Vakgroep Ondergrondse Netwerken en Grondwaterbeheer deze Atlas in het leven geroepen. De Commissie Mens behartigt de belangen van de lidbedrijven van de Vakgroep op vele mensgerelateerde thema's. Een belangrijk onderwerp hierin is opleiden en certificeren.

Met deze Atlas verwachten wij u meer informatie te geven over 6 onderwerpen: vakopleidingen, kwalifcatiedossiers en keuzedelen, persoonscertificering, branche-erkende opleidingen, boor- en bemalingsopleidingen en betrokken organisaties in de opleidings- en certificeringsbranche, via aanklikbare kaartjes. Wanneer u op een kaartje op “meer informatie” klikt, draait het kaartje zich om met een korte uitleg over het onderwerp. Wanneer u daar weer op “meer informatie” klikt, komt u terecht op een tekstpagina met achtergrondinformatie. Op deze pagina vindt u ook verdiepingskaartjes.

Met de button “stap terug” gaat u weer een stap terug.


Op elk kaartje staat een cijfer; dit cijfer geeft aan hoeveel verdiepingskaartjes er onder het betreffende themakaartje staan. Onder de diverse onderwerpen wordt u regelmatig doorgeleid naar de website van een organisatie waar u nog meer informatie kunt vinden.

 

Heeft u feedback op de Atlas, stuur dit dan naar info@ondergrondsenetwerkenengrondwaterbeheer.nl dan kijken wij wat we er aan kunnen toevoegen/verbeteren.

Wij wensen u veel plezier met deze Atlas!

Commissie Mens
Vakgroep Ondergrondse Netwerken en Grondwaterbeheer
December 2018